Website onderhoud
& beheer

Website onderhoud is enorm belangrijk. WordPress plugins en thema’s hebben regelmatig een update nodig, zodat je altijd de laatste versie hebt. Hiermee voorkom je problemen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de content up-to-date is. Het komt heel onprofessioneel over als je in maart de kerstacties nog op de website hebt staan. Door regelmatig de website na te lopen en aanpassingen te doen, zorg je er niet alleen voor dat alles klopt en goed werkt, maar geef je ook Google een seintje dat de website nog actief is. Dit heeft een positieve invloed op de SEO. Nog beter zou het zijn om regelmatig compleet nieuwe content toe te voegen, bijvoorbeeld in de vorm van een blogpost of nieuwsbericht.

Heb jij moeite met website onderhoud, of heb je hier simpelweg geen tijd voor? Geen probleem! Je kunt dit ook aan mij uitbesteden. Dat kan al met een abonnement vanaf €5,- per maand. Daarnaast kun je ook kiezen voor een strippenkaart. Hiermee kun je mij inzetten voor specifieke werkzaamheden.

Welke service past bij jou?

Website onderhoud en beheer

Tarieven

Basis

5,- per maand*
  • Premium front-end editor in bruikleen
  • Maandelijkse updates van thema en plugins
  • Maandelijkse algemene controle ronde

Standaard

15,- per maand*
  • Premium front-end editor in bruikleen
  • Maandelijkse updates van thema en plugins
  • Maandelijkse algemene controle ronde
  • 3 blogposts of nieuwsberichten plaatsen
Populair

strippenkaart

89,- voor 2 uur
  • Onbeperkt geldig
  • Voor kleine en grote werkzaamheden
  • Ook inzetbaar voor coaching

Prijs per maand op basis van een éénjarig contract (12 maanden). Exclusief BTW.

Abonnementen

Ik maak mijn websites met behulp van een premium front-end editor. Dit is een plugin die het voor mij mogelijk maakt om heel snel te werken en biedt ongelimiteerde designmogelijkheden. Zo zit je nooit vast aan de opmaak van een standaard WordPress thema. Bijkomend voordeel is dat deze plugin het voor jou heel gemakkelijk maakt om zelf aanpassingen te doen. Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement krijg je deze plugin van mij in bruikleen. Daarnaast zorg ik voor de updates van plugins en thema’s, doe ik een algemene controle ronde en optimaliseer ik achter de schermen voor een snelle laadtijd. Bij het standaard abonnement plaats ik ook drie keer per maand een blogpost of nieuwsbericht voor je. Jij hoeft mij dan alleen de informatie op te sturen.

Strippenkaart

Met de strippenkaart koop je tijd bij mij, die je vervolgens zelf kunt inzetten voor uiteenlopende werkzaamheden. Dit kan heel klein zijn, zoals het aanpassen van prijzen, maar ook groter, zoals het maken van een nieuwe pagina of het uitvoeren van zoekmachine optimalisaties. Daarnaast kun je de strippenkaart ook inzetten voor het schrijven van SEO-proof teksten, hulp bij het zelf-onderhoud of bijvoorbeeld advies over social media. Je kunt het dus echt helemaal zelf invullen, ook als de werkzaamheden maar 5 minuten duren. Als ik inschat dat de opdracht langer zal gaan duren dan de tijd die je nog over hebt op de strippenkaart, dan zal ik eerst met jou overleggen voordat ik aan de slag ga. Dan bedenken we samen een passende oplossing.

Website onderhoud uitbesteden?