Webdesign

Jouw Online Thuis

Meer Dan Een Visitekaartje

Een goede website is zoveel meer dan een online visitekaartje. Het is jouw online thuisbasis. Die moet er niet alleen mooi uit zien en functioneel zijn, maar ook resultaat halen en jouw boodschap overdragen.

Door design en online marketing strategieën op een effectieve manier te combineren creëren wij samen een website die bijdraagt aan jouw online doelen en waarmee jij jouw doelgroep bereikt.

Discover

Stap 1
We beginnen met een kennismaking waarin we jouw wensen en doelen voor het project vaststellen.

Design

Stap 2
Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website en geef jij feedback op het design.

Launch

Stap 3
Pas wanneer jij helemaal tevreden bent is jouw nieuwe website klaar voor lancering.

Wat Gaan We Doen?

Jij kent jouw bedrijf het beste, daarom maken we eerst uitgebreid kennis en vertel jij mij over jouw business, jouw wensen, dromen en doelen. Al deze kennis neem ik mee tijdens het ontwerpen van jouw website.

Ik begin met het ontwerpen van de homepagina. Dat doe ik op mijn eigen domein en jij krijgt van mij een link, zodat je met mij mee kan kijken. Pas wanneer jij tevreden bent over de look & feel van het eerste ontwerp ga ik verder met het ontwerpen van de overige pagina’s.

Ik bouw mijn websites in WordPress met behulp van Elementor. Ik maak geen gebruik van standaard templates, maar bouw de website vanuit een leeg canvas, zodat de website echt helemaal aansluit bij jouw wensen.

Elementor is een visuele page builder die het voor jou heel makkelijk maakt om na oplevering zelf aanpassingen te doen aan jouw website. Foto’s toevoegen of teksten veranderen kan je helemaal zelf. Daar heb je mij niet meer voor nodig.

Stap voor stap bouw ik de website steeds verder uit. Jij blijft gedurende het hele proces betrokken. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent is jouw website klaar voor lancering. Bij de lancering verplaats ik de website naar jouw eigen domein.

Iedere website die ik bouw is voorzien van snelle en veilige hosting. Daarnaast maak ik gebruik van premium plugins voor het bouwen en optimaliseren van de website. Deze plugins krijg je van mij in bruikleen.

Ik optimaliseer de website voor zowel Google als conversie en zorg ervoor dat hij is aangepast aan alle apparaten (desktop, mobiel en tablet). Ik controleer jouw teksten en denk met je mee voor verbeteringen.

Als laatste zorg ik ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft, zodat je verzekerd bent van een veilige, goed werkende website. Dat doe ik door middel van maandelijks algemeen onderhoud en technische optimalisaties.

Webdesign Pakket

€950,00

(+ €25,00 per maand)

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!