Veelgestelde Vragen

Voorafgaande aan de Gratis Strategie Sessie loop ik jouw website helemaal na. Tijdens het telefoongesprek bespreken we welke verbeterpunten ik ben tegengekomen op jouw website, wat de gevolgen hiervan zijn, hoe je dit anders kan aanpakken en hoe je zorgt dat de website beter presteert. Daarnaast zal ik al jouw vragen omtrent de website beantwoorden.

De Gratis Strategie Sessie is echt helemaal gratis en volledig vrijblijvend. Na afloop kan ik je eventueel een aanbod doen. Het is aan jou of je daar iets mee wilt doen. Het gesprek duurt maximaal 30 minuten.

De kosten voor het maken van een website verschillen enorm en zijn afhankelijk van jouw wensen en doelen. Op de Websites pagina geef ik een indicatie van de kosten voor verschillende typen websites. Heb je een vast budget? Samen kijken we wat er binnen jouw budget mogelijk is. Ik maak dan een aangepaste offerte op maat.

Onder maandelijkse kosten vallen onder andere de hosting en het beheer en onderhoud van de website. Daarnaast kan je denken aan het gebruik van bepaalde tools voor het monitoren of optimaliseren van de website. De maandelijkse kosten verschillen per website en zijn volledig afhankelijk van jouw wensen en doelen. Op de Websites pagina geef ik een indicatie voor de maandelijkse kosten per type website.

Ik maak gebruik van handige tools die het voor jou makkelijker maken om zelf de website te onderhouden. Je hoeft dus geen onderhoudspakket af te nemen als je het liever zelf wilt doen. Deze keuze ligt helemaal bij jou.

Tijdens de bouw van de website krijg je drie keer de mogelijkheid om het concept te laten aanpassen. Dit geeft ons beide ruim voldoende mogelijkheid om tot een resultaat te komen dat volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.