Inspiratie Coach Veluwe

Rust, Ruimte & Ontspanning

Wat Hebben We Gedaan?

Met Inspiratie Coach Veluwe helpt Cindy vrouwen om meer uit hun leven te halen. Door middel van wandelcoaching, inspiratieboards en Access Bars helpt zij hen om dichter bij zichzelf te komen.

De diensten die Cindy aanbied zijn heel persoonlijk. Het is daarom voor haar ongelofelijk belangrijk dat we door middel van branding laten zien wie zij is en waar zij voor staat.

Ik heb voor Cindy een complete website op maat gebouwd en alle branding verzorgd. Zo heb ik onder andere ontwerpen gemaakt voor het logo, visitekaartjes, flyers en het werkboek dat zij gebruikt tijdens haar coachingstraject.

De kleuren die wij hebben gebruikt zijn afkomstig van de social media kanalen van Cindy. Om eenheid te creëren tussen al haar platformen en geen afbreuk te doen aan de herkenbaarheid van haar posts, hebben wij ervoor gekozen hetzelfde kleurenpalet aan te houden voor de complete branding.

De natuur is heel belangrijk voor Cindy en loopt als een rode draad door haar leven. Dit komt op een subtiele manier terug in de prachtige foto’s die zij heeft laten maken. Verder ademt de website rust en ruimte, maar bovenal vrouwelijkheid.

Het Project

Review: Cindy van Essen

Lieve Chantal,

Graag wil ik mijn ervaring met jou delen over onze samenwerking. De samenwerking met jou is mij uitstekend bevallen! Het was een hele grote en spannende stap voor mij om voor mijzelf te gaan beginnen en mijn zielsmissie te gaan volgen.

Ik wist nog niet concreet en duidelijk in woorden te vertellen wat ik wou. Toch had ik het in mijn hoofd behoorlijk helder maarja als gevoelsmens is het soms behoorlijk lastig om het in woorden duidelijk te maken.

Jij had echter weinig woorden en uitleg nodig. Je ging gelijk aan de slag met mijn wensen en liet mij een digitale moodboard zien. De sfeer van het moodboard ademde precies de sfeer uit die ik in mijn gedachten had.

Daarna volgde een prachtige website, flyer en visitekaartjes. Ik ben je dankbaar voor alle geduld met mij, je feedback op mijn teksten en jouw creativiteit. Ik hoop nog op een fijne en lange samenwerking met jou.

Liefs, Cindy

Het Project

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!