Mijn Portfolio

Nagelstudio Ha

De website van Ha geeft een heel goed beeld van wat zij kan. Het staat vol foto's van haar eigen werk en informatie. Dankzij de connectie met Instagram staat haar nieuwste werk altijd bovenaan.
Bekijken

BeautySalon Marijke

Marijke wilde een uniek ontwerp en liet mij hierin helemaal vrij om mijn eigen creativiteit erop los te laten. De combinatie van ronde vormen en rechte lijnen geven een mooi contrast.
Bekijken

Nonja's Trimsalon

Sandy en Steven hebben gekozen voor een handige one-pager, waar klanten snel de nodige informatie kunnen terugvinden. Daarnaast wilden zij een website die weinig onderhoud vereist.
Bekijken

Eva Kasbergen Fotografie

Eva is van mening dat de website van een fotograaf simpel mag zijn. De foto's moeten de kleur brengen. In het ruime, witte ontwerp komt haar portfolio mooi tot zijn recht.
Bekijken

Kundalini Ontspanningsstudio

Ontspanning in je hoofd en in je lichaam, dat is de missie van Caroline. Dit komt terug in het ontwerp door de rustige kleuren en veel ruimte tussen de elementen.
Bekijken

Chantelysian

Chantelysian is mijn eigen webshop, waar ik mijn tekeningen en schilderijen verkoop. Ik heb gekozen voor een indeling die voornamelijk gericht is op verkoop en marketing.
Bekijken

Voorbeeld websites

Beautysalon voorbeeld

Voor deze beautysalon voorbeeld website heb ik gekozen voor een luxe uitstraling door een combinatie van roze en goud te gebruiken. De assymetrische opmaak zorgt voor een interessant design.
Bekijken

Diëtiste voorbeeld

Voor deze diëtiste voorbeeld website heb ik gebruik gemaakt van opvallende kleuren. De groentinten stralen een gezond leven uit. De overige kleuren geven het gevoel dat afvallen leuk is.
Bekijken

Pedicure voorbeeld

Voor deze pedicure voorbeeld website heb ik gebruik gemaakt van veel blauw. Deze tint staat voor hygiëne. Daarnaast heb ik veel 'actie' foto's in het design verwerkt voor een deskundige uitstraling.
Bekijken

Patisserie voorbeeld

Voor deze patisserie voorbeeld website heb ik gekozen voor een combinatie van roze kleuren voor zoetigheid en bruine tinten voor ambacht. Met het display font geef ik een gevoel van gezelligheid.
Bekijken

Fotografie voorbeeld

Voor deze fotografie voorbeeld website heb ik gebruik gemaakt van zwart-wit contrast om het negatief effect van foto-ontwikkeling te creëren. De asymmetrische grid maakt het portfolio-deel minder statisch.
Bekijken

Plant en tuin voorbeeld

In deze plant en tuin voorbeeld website heb ik een mini-webshop gemaakt. Deze werkt niet echt, het is slechts een simulatie. Ik heb gekozen voor een echte urban-jungle uitstraling.
Bekijken

Trimsalon voorbeeld

Voor deze trimsalon voorbeeld website heb ik gekozen voor een groot, opvallend font en veel witruimte. Het 'blije klanten' gedeelte laat zien dat het bedrijf echt geeft om haar klanten.
Bekijken

Nagelstudio voorbeeld

Voor deze nagelstudio voorbeeld website heb ik gekozen voor een zeer minimalistisch ontwerp met slechts zachte roze tinten. Het handgeschreven font geeft een speelsere look aan het geheel.
Bekijken

Jouw nieuwe website ook hier?