Over Mij

Leuk Je Te Ontmoeten!

Chantal Spijkstra

Mijn naam is Chantal en ik werk als web strateeg en designer vanuit Bussum. Met mijn bedrijf LionessDesign help ik vrouwen door het hele land bij het neerzetten van hun droomwebsite en het behalen van hun online doelen.

Ik werk met een combinatie van bewezen online marketing strategieën en ontwerp vanuit mijn gevoel. Zo zet ik een design neer dat het hart van jouw bedrijf weerspiegelt, dat echt helemaal jij is, met een creatieve insteek en een vrouwelijk tintje.

Ik ben ondernemer, net als jij. Ik weet daarom als geen ander hoe belangrijk het internet is voor jouw bedrijf. Ik vind het bijzonder interessant hoe wij online tools kunnen inzetten om ons bedrijf te laten groeien. Daarnaast vind ik het super leuk om te zien dat ik met mijn werk kan bijdragen aan het succes van andere ondernemers. Samen staan we sterk!

In mijn eerste jaar als ondernemer heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik mezelf keihard tegengekomen. Ik leerde dat het ondernemerschap niet alleen maar leuk is en dat vrijheid ook zijn valkuilen heeft. Ben je benieuwd naar de lessen die ik heb geleerd in mijn eerste jaar? Hier lees je daar meer over.

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!