FAQ

Veelgestelde Vragen

Waarom betaal ik maandelijkse kosten voor mijn website?

De maandelijkse kosten van €25,00 worden gerekend voor het hosten en onderhouden van jouw website.

Kan ik ook in één keer voor een heel jaar betalen?

Ja, als jij het prettiger vindt om de kosten voor hosting en onderhoud in één keer voor een heel jaar te betalen, dan is dat zeker mogelijk.

Wat houdt hosting in?

Jouw website wordt opgeslagen op een server van de hosting provider, die ervoor zorgt dat hij in de lucht blijft. Goede hosting is belangrijk, omdat het van grote invloed is op de laadtijd en veiligheid van je website.

Ik zorg ervoor dat jouw website wordt gehost op een veilige, betrouwbare server die is gevestigd in één van de grootste groene serverparken van Nederland. Zo ben je verzekerd van goede hosting en heb je niets te maken met alle technische zaken daaromheen.

Wat houdt onderhoud in?

Een WordPress website heeft regelmatig updates nodig. Deze updates zijn belangrijk voor de veiligheid van jouw website en zorgen ervoor dat alles goed blijft werken. Ik neem dit voor jou uit handen, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Ik zorg voor extra beveiliging en monitoring, controleer de website maandelijks en voer alle updates uit. Daarnaast zorg ik voor regelmatige back-ups.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, als het voor jou beter uitkomt om jouw website of branding pakket in termijnen te betalen, dan is dat mogelijk. Je kan kiezen uit 6 of 12 maandelijkse termijnen.

Hoevaak kan ik het concept laten aanpassen?

Ik werk niet met beperkte aanpassingsrondes. Ik vind het belangrijk dat jouw website en branding helemaal aansluiten bij jouw wensen en doelen en ook écht de heart & soul van jouw bedrijf weergeven. Daarom kan je voor lancering zo vaak aanpassingen laten doen als je wilt. Ik ben pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

Wat is WordPress?

WordPress is het content management systeem (CMS) dat ik gebruik voor het bouwen van jouw website. WordPress is het grootste CMS op de markt. Meer dan 23% van alle websites wereldwijd zijn gebouwd op WordPress.

Ik heb gekozen voor dit CMS, omdat het een gebruiksvriendelijk en veilig platform is. Hierdoor is het voor jou makkelijk om ook zelf aan je website te werken. Wil je bijvoorbeeld gaan bloggen? Dan kan je dat helemaal zelf.

Wat is Elementor?

Elementor is de visuele drag-and-drop page builder die ik gebruik voor het bouwen van jouw website. Dankzij Elementor kan jij makkelijk zelf aanpassingen doen aan jouw website.

Als jij bijvoorbeeld een afbeelding of tekst wilt aanpassen, dan kan je dat heel makkelijk zelf doen. Daar heb je mij niet meer voor nodig.

Hoe zit het met de AVG?

Ik zorg ervoor dat jouw website AVG-proof wordt opgesteld. Jouw website wordt voorzien van een SSL certificaat (dit is verplicht), een AVG-proof cookiebanner en knoppen voor het accepteren van het privacybeleid bij formulieren. Daarnaast krijg jij van mij een lijst met alle gebruikte cookies die je kan opnemen in jouw privacyvoorwaarden.

Aangezien de privacyvoorwaarden voor jouw website een rechtsgeldig document betreft, ben jij zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van dit document. Ik kan je wel opweg helpen en assisteren waar nodig.

Wat is SSL beveiliging?

SSL beveiliging zorgt voor een beveiligde verbinding tussen jouw website en de browser van de bezoeker. Met de huidige AVG-wet is het verplicht om jouw website SSL te beveiligen wanneer jij, op wat voor manier dan ook, gegevens verzamelt. Dat doe je al door bijvoorbeeld een contactformulier op je website te hebben. Daarnaast geeft Google de voorkeur aan beveiligde websites.

Hoe wordt mijn website geoptimaliseerd voor Google?

Ik zorg ervoor dat jouw website wordt opgebouwd op een SEO-vriendelijke manier. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Daarnaast optimaliseer ik de website verder door het uitvoeren van on-page SEO.

Dat houdt in dat ik de meta-descriptions, keywords en heading tags instel, interne links aanleg, afbeeldingen optimaliseer en zorg voor een snelle laadtijd van jouw website. Ook wordt jouw website SSL beveiligd, controleer ik jouw teksten (de belangrijkste rankingfactor in Google) en geef ik tips voor verbetering.

Hoe wordt mijn website beveiligd tegen hackers?

Bij het bouwen van jouw website neem ik extra maatregelen om jouw website te beveiligen tegen hackers en dergelijken. Ik maak hierbij gebruik van een betrouwbare security plugin. Daarnaast is hosting de belangrijkste eerste beveiligingslinie. Daarom maak ik gebruik van een veilige server.

Ik zorg ervoor dat we het hackers zo moeilijk mogelijk maken door, onder andere, de inlog-link aan te passen en gebruik te maken van sterke gebruikersnamen en wachtwoorden. Ik monitor de veiligheid van jouw website en zorg voor regelmatige updates.

Daarnaast meld ik jouw website aan bij een brute-force protection netwerk, waardoor gebruikers die in het verleden andere websites hebben geprobleerd te hacken, automatisch worden geblokkeerd.

Menu

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!