Doeltreffende Websites

Wil jij een website die werkt voor jouw bedrijf? Ik help ondernemers om betere resultaten te behalen en hun online zichtbaarheid te verbeteren. Met behulp van bewezen marketing strategieën zet ik een doelgerichte website neer die bijdraagt aan jouw online succes.

Doeltreffende websites browsers desktop en mobiel.

P A K K E T T E N

Brochure Website

Een praktische, informatieve website, gericht op het bieden van service en het weergeven van jouw diensten en/of producten. Het design sluit naadloos aan op jouw huisstijl en laat zien wie jij bent en waar jij en jouw bedrijf voor staat. Er wordt een sterke basis gelegd voor zoekmachine optimalisatie, waardoor jouw website vindbaar is in Google.

Eenmalige kosten: €600 – €900
Maandelijkse kosten: €15 – €30

Strategische Business Website

Een volledig custom made website met een sterk marketing fundament. Op basis van doelgroepinventarisatie en concurrentieonderzoek wordt een strategie bepaald waarmee we zorgen dat de website zich onderscheidt en beter gevonden wordt. Met behulp van funnels en landingpages zorgen we voor meer interactie en traffic naar de website. Daarnaast maken we een plan voor social media en e-mailmarketing.

Eenmalige kosten: €1500 – €2000
Maandelijkse kosten: €40 – €60

Leadgenererende Business Website

Door middel van alle bewezen strategieën die hierboven staan beschreven doorlopen we een uitgebreid traject, waarbij we de interactie, het klikgedrag en de traffic naar de website monitoren gedurende een bepaalde periode. Door middel van A/B tests onderzoeken we welke funnels en landingpages de hoogste resultaten behalen. Daarnaast gaan we aan de slag met een doelgerichte social media en e-mail campagne. Op basis van al deze informatie stellen we de strategie steeds bij, zodat we het maximale uit de website halen en zoveel mogelijk leads genereren. 

Eenmalige kosten: €2500 – €5000
Maandelijkse kosten: €100 – €300

Volledig op Maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom is iedere website die ik maak volledig op maat; speciaal ontworpen voor jouw bedrijf. Jouw huisstijl, wensen en online doelen worden verwerkt in het design, de strategie en campagne, om zo een website neer te zetten die werkt voor jouw bedrijf.

Aangezien iedere website een andere aanpak vereist, kan ik niet van tevoren aangeven wat jouw website precies zal kosten. We kijken samen wat er mogelijk is binnen jouw budget en op basis daarvan maak ik een offerte op maat.

  • Uniek en doelgericht
  • Aangepast aan ieder apparaat
  • Voorzien van snelle hosting
  • Beveiligd met SSL certificaat
  • Geoptimaliseerd voor Google

P R O J E C T E N

Pedicure Vleuten website mockup laptop
Kundalini Ontspanningsstudio mockup laptop

Heb je een Project?

Wil jij meer uit je website halen? Betere resultaten boeken? Jouw online zichtbaarheid verbeteren? Of heb je een ander project en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.

Gratis Website Checklist

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat en welke praktische stappen jij kan zetten om meer rendement uit jouw website te halen? Download dan nu de Gratis Website Checklist. Als je deze stappen doorloopt zet je een sterke basis neer voor jouw website.

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.