SEO (zoekmachine optimalisatie)

Je website is klaar, ziet er prachtig uit en is helemaal naar jouw zin. Nu wil je natuurlijk ook nog dat jouw klanten je website daadwerkelijk bezoeken! Hier komt SEO om de hoek kijken. SEO staat voor search engine optimization; oftewel, hoe wordt jouw website gevonden in Google.  Uiteindelijk komt het allemaal neer op het algoritme van Google waar wij vanaf het begin af aan op inspelen, zodat jouw website door jouw klanten gevonden kan worden.

Iedere website die ik maak wordt geleverd met basis SEO. Dit houdt in dat de beginstappen naar vindbaarheid in Google zijn gezet. Denk hierbij aan het instellen van meta descriptions, het optimaliseren van afbeeldingen, het aanleggen van interne links en het instellen van zoekwoorden. Daarnaast zorg ik dat de website goed wordt weergegeven op mobiel.

Wil jij meer halen uit Google? Kies dan voor een uitgebreide zoekmachine optimalisatie. Jouw website wordt dan volledig SEO-proof ingericht. Denk hierbij aan uitgebreide interne en externe links, breadcrumbs, een snellere laadtijd, het onderzoeken en instellen van focus keywords, 404 redirects en pagina, code optimalisatie (CSS & HTML), het instellen van een Google Analytics account en Google Mijn Bedrijf en het optimaliseren van content. Benieuwd wat dit jou gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten? In de blog “Hoger in Google” vertel ik wat jij kunt doen om de SEO van jouw website te verbeteren. Tip: goed gebruik van social media kan bijdragen aan een betere vindbaarheid in Google.

Webdesign Voor Vrouwen - SEO Vector

Doe de gratis SEO check

Ben jij benieuwd hoe jouw website gevonden wordt op Google? Vul hiernaast jouw gegevens in en ik controleer gratis jouw website en vertel je op basis daarvan wat jouw valkuilen zijn en hoe jij jouw SEO kunt verbeteren. Helemaal gratis? Ja, helemaal gratis. Beloofd!

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Contact opnemen

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking of heb je alleen een vraag? Je kunt mij altijd bereiken door te bellen, mailen of via WhatsApp, ook in de avond en in het weekend.

Copyright © 2019 LionessDesign | Algemene voorwaarden | In samenwerking met Someco