Combinatie

Webdesign & Branding

Maximaal Resultaat

Webdesign en branding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil jij gaan voor maximaal resultaat? Kies dan voor het combinatiepakket, waarin we beide onderdelen succesvol samenbrengen.

Hiermee creëren we eenheid binnen al jouw online platformen, zodat jij jouw bedrijf stralend en herkenbaar kan presenteren aan jouw doelgroep en vol zelfvertrouwen kan gaan ondernemen.

Discover

Stap 1
We beginnen met een kennismaking waarin we jouw wensen en doelen voor het project vaststellen.

Design

Stap 2
Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de branding en website en geef jij feedback.

Launch

Stap 3
Pas wanneer jij tevreden bent zijn jouw nieuwe branding en website klaar voor lancering.

Wat Gaan We Doen?

Jij kent jouw bedrijf het beste, daarom maken we eerst uitgebreid kennis en vertel jij mij over jouw business, jouw wensen, dromen en doelen. Al deze kennis neem ik mee tijdens het ontwerpen van jouw branding en website.

Branding

Ik begin met het ontwerpen van een moodboard en kleurenpalet. Pas wanneer jij tevreden bent over de look & feel van het eerste ontwerp ga ik verder met het ontwerpen van de brand style guide. De brand style guide is een document waarin alle design onderdelen van jouw branding worden verzameld en gepresenteerd.

Als eerste ga ik aan de slag met het kiezen van passende lettertypes voor jouw branding. Daarna ontwerp ik de logo’s (primair logo, secundair logo, logo sub mark & FAV icon).

Vervolgens ga ik verder met het ontwerpen van accenten, patronen en andere design elementen die terug komen in de branding. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruik worden op jouw website en social media.

Voor social media ontvang je bij het branding pakket verschillende kant-en-klare templates, zoals een Facebook cover, Instagram story covers, story templates en post templates. De templates worden gemaakt in Canva, zodat je makkelijk en snel zelf de template kan aanpassen, opslaan en gebruiken.

Als laatste krijg je bij het branding pakket een printklaar ontwerp voor visitekaartjes en een banner voor je blogs die je zelf kan aanpassen in Canva.

Webdesign

Ik bouw mijn websites in WordPress met behulp van Elementor. Ik maak geen gebruik van standaard templates, maar bouw de website vanuit een leeg canvas, zodat de website echt helemaal aansluit bij jouw wensen.

Elementor is een visuele page builder die het voor jou heel makkelijk maakt om na oplevering zelf aanpassingen te doen aan jouw website. Foto’s toevoegen of teksten veranderen kan je helemaal zelf. Daar heb je mij niet meer voor nodig.

Stap voor stap bouw ik de website steeds verder uit. Jij blijft gedurende het hele proces betrokken. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent is jouw website klaar voor lancering. Bij de lancering verplaats ik de website naar jouw eigen domein.

Iedere website die ik bouw is voorzien van snelle en veilige hosting. Daarnaast maak ik gebruik van premium plugins voor het bouwen en optimaliseren van de website. Deze plugins krijg je van mij in bruikleen.

Ik optimaliseer de website voor zowel Google als conversie en zorg ervoor dat hij is aangepast aan alle apparaten (desktop, mobiel en tablet). Ik controleer jouw teksten en denk met je mee voor verbeteringen.

Als laatste zorg ik ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft, zodat je verzekerd bent van een veilige, goed werkende website. Dat doe ik door middel van maandelijks algemeen onderhoud en technische optimalisaties.

Combinatie Pakket

Branding
Webdesign

€1200,00

(+ €25,00 per maand)

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!