Wie Ben Ik?

Mijn naam is Chantal Spijkstra. Gedreven door mijn passie voor design en innovatie help ik ondernemers door het hele land bij het behalen van hun online succes. Dit doe ik door het bouwen van doelgerichte websites die bijdragen aan de businessdoelen en het ontwikkelen van een sterke online branding.

Chantal Spijkstra - Web Designer & Digital Marketer bij LionessDesign

C H A N T A L

Maakt Websites

Met behulp van bewezen marketing strategieën zet ik een doelgerichte website neer die bijdraagt aan jouw online business doelen.

Ontwerpt Brands

Ik ontwerp een brand identity die jou onderscheidt van concurrenten, de juiste klanten aantrekt en jouw bedrijf online zichtbaar maakt.

Schrijft Content

Ik schrijf krachtige teksten die jouw boodschap overdragen aan jouw doelgroep, hen overtuigt en tot actie over laat gaan.

Mijn Fascinatie

Ik ben gefascineerd door de enorme impact van internet op ons dagelijks leven en de onbeperkte mogelijkheden die wij als ondernemers kunnen inzetten om ons bedrijf te laten groeien. De ontwikkelingen gaan razendsnel en ik kan niet wachten om te zien hoe wij met de laatste technieken nog meer kunnen bereiken.

Ieder project, groot of klein, benader ik met dezelfde instelling en zie ik als een uitdaging om het beste uit mezelf te halen. Ik ben constant bezig mij verder te ontwikkelen en nieuwe skills aan te leren, zodat ik mijn klanten steeds meer kan bieden en het verschil kan maken voor jouw online succes.

It's the World Wide Web, anybody in the entire world with an internet connection can see it.

- Garrett Gee

P R O J E C T E N

Kundalini Ontspanningsstudio mockup laptop
BeautySalon Marijke webstie mockup laptop

Heb je een Project?

Wil jij meer uit je website halen? Betere resultaten boeken? Jouw online zichtbaarheid verbeteren? Of heb je een ander project en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.

Gratis Website Checklist

Benieuwd hoe jouw website ervoor staat en welke praktische stappen jij kan zetten om meer rendement uit jouw website te halen? Download dan nu de Gratis Website Checklist. Als je deze stappen doorloopt zet je een sterke basis neer voor jouw website.

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.