Wie ben ik?

Ik ben Chantal Spijkstra, 25 jaar en woonachtig in Bussum. Ik help mede onderneemsters bij het behalen van hun online doelen, door het designen van een website die perfect aansluit bij hun bedrijf. Verder ben ik gek op natuur en hou ik van tekenen en schilderen.

Het idee voor LionessDesign is voortgekomen uit mijn passie voor creëren. Begonnen als freelance artist is mijn liefde voor het web snel gegroeid. Samen met mijn vriend heb ik toen mijn eerste website gebouwd en ontdekte ik hoe leuk ik het vond om dit te doen. Toen de website eenmaal klaar was, voelde ik een vreemd soort leegte. Natuurlijk was ik blij met het resultaat en super trots. Hoe gaaf is dat, je eigen website! Maar ergens vond ik het heel jammer dat het klaar was. Ik wilde meer maken, meer creëren. Zo ben mij steeds meer gaan verdiepen in grafisch design en webdesign en groeide een nieuwe passie.

Naast LionessDesign run ik dus ook mijn eigen webshop: Chantelysian.com

Chantal Spijkstra van LionessDesign

Creatieve insteek

Met mijn creatieve achtergrond en voorliefde voor all things pretty, heb ik ervoor gekozen om mij te richten op vrouwelijke onderneemsters en entrepreneurs. Hoewel het aantal vrouwelijke ondernemers in Nederland de laatste jaren enorm is gestegen, kan het internet op het gebied van webdesign soms echt een mannenplek zijn. Maar hoe fijn is het om samen te kunnen werken met een like-minded fellow female, zodat je niet hoeft uit te leggen dat magenta toch echt geen tint blauw is. Soms heeft het internet ook gewoon even een vrouwenhand nodig.

“It’s the World Wide Web, www, anybody in the entire world with an internet connection can see it”

Een keer met mij in gesprek?