Branding

Laat Zien Wie Jij Bent

Een Sterke Branding

Branding is de visualisatie van wie jij bent en waar jij voor staat. De uitstraling van je bedrijf. Een sterke branding is onmisbaar bij het overdragen van jouw boodschap.

Met behulp van de juiste branding laat jij jouw bedrijf stralen en durf je met meer zelfvertrouwen te ondernemen. Daarnaast helpt het je bij het aantrekken van de juiste klanten.

Discover

Stap 1
We beginnen met een kennismaking waarin we jouw wensen en doelen voor het project vaststellen.

Design

Stap 2
Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerpen van de branding en geef jij feedback op het design.

Launch

Stap 3
Pas wanneer jij helemaal tevreden bent is jouw nieuwe branding klaar voor lancering.

Wat Gaan We Doen?

Jij kent jouw bedrijf het beste, daarom maken we eerst uitgebreid kennis en vertel jij mij over jouw business, jouw wensen, dromen en doelen. Al deze kennis neem ik mee tijdens het ontwerpen van jouw branding.

Ik begin met het ontwerpen van een moodboard en kleurenpalet. Pas wanneer jij tevreden bent over de look & feel van het eerste ontwerp ga ik verder met het ontwerpen van de brand style guide. De brand style guide is een document waarin alle design onderdelen van jouw branding worden verzameld en gepresenteerd.

Als eerste ga ik aan de slag met het kiezen van passende lettertypes voor jouw branding. Daarna ontwerp ik de logo’s (primair logo, secundair logo, logo sub mark & FAV icon).

Vervolgens ga ik verder met het ontwerpen van accenten, patronen en andere design elementen die terug komen in de branding. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruik worden op jouw website en social media.

Voor social media ontvang je bij het branding pakket verschillende kant-en-klare templates, zoals een Facebook cover, Instagram story covers, story templates en post templates. De templates worden gemaakt in Canva, zodat je makkelijk en snel zelf de template kan aanpassen, opslaan en gebruiken.

Als laatste krijg je bij het branding pakket een printklaar ontwerp voor visitekaartjes en een banner voor je blogs die je zelf kan aanpassen in Canva.

Branding Pakket

€450,00

Gratis Website Checklist

Laat nog even je e-mailadres achter, zodat ik je op de hoogte kan houden van het laatste nieuws en leuke acties!