Brand Identity Design

Ik help ondernemers bij het vergroten van hun naamsbekendheid, het overdragen van hun boodschap en het opbouwen van vertrouwen, loyaliteit en betrokkenheid bij hun doelgroep door het ontwerpen van een krachtige online brand identity die laat zien wie jij bent en waar jij voor staat.

P A K K E T T E N

Complete Brand Visualisatie

Je hebt al een duidelijk beeld van de identiteit van jouw bedrijf. De kernwaarden, ideale klant, missie en visie, doelstelling en sterke en zwakke punten. Ik vertaal dit naar een sterke visualisatie die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Dit omvat een moodboard, kleurenpalet, fonts, primair logo, secundair logo, logo mark, visitekaartjes en social media templates (zoals posts, stories en covers).

Eenmalige kosten: €700 – €1000

Oriëntatie Sessie

Ik help jou om een duidelijk beeld te krijgen van wie jij bent als bedrijf en waar jij voor staat. Samen zorgen we ervoor dat jij aan het eind van deze sessie een volledige omschrijving op papier hebt staan van jouw kernwaarden, doelgroep, missie en visie en de doelen die je wilt behalen. Hierdoor heb je een sterke basis voor jouw branding, waarop je verder kunt bouwen.

Eenmalige kosten: €150

Individuele Designs

Je hebt al een bestaande huisstijl en bent op zoek naar een nieuw ontwerp voor bijvoorbeeld een logo, visitekaartje, flyer, brochure, poster of ander promotiemateriaal.

Eenmalige kosten: €60 – €250

Belang van Goede Branding

Ben jij toe aan een nieuwe huisstijl? Een sterke brand identity is onmisbaar voor ieder bedrijf. Voornamelijk online is dit heel belangrijk, omdat je gemiddeld 3 seconden hebt om een goede indruk te maken.

Aangezien ieder bedrijf zich in een andere fase begeeft, kan ik niet van exact aangeven wat de kosten voor jou zullen zijn. Samen kijken we wat er mogelijk is binnen jouw budget en ontvang je een offerte op maat.

  • Verhoog de betrokkenheid
  • Vergroot de herkenbaarheid
  • Bouw relatie en vertrouwen op
  • Onderscheid je van concurrenten
  • Trek de juiste klanten aan

P R O J E C T E N

Pedicure Vleuten website mockup laptop
Eva Kasbergen website mockup laptop

Heb je een Project?

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Jouw boodschap duidelijk overdragen? Vertrouwen, loyaliteit en betrokkenheid opbouwen bij jouw doelgroep? Of heb je een ander project en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Gratis Strategie Sessie

Plan een vrijblijvend telefonisch gesprek in met mij. Dan kijken we samen naar jouw wensen en doelen en bespreken we welke mogelijkheden ik voor jou in gedachten heb.

Gratis Branding Stappenplan

Ga snel aan de slag met jouw brand identity met behulp van het Gratis Branding Stappenplan. De stappen helpen je nadenken over hoe jij jouw bedrijf online wilt profileren. Een praktisch toepasbare guide voor een sterke basis van jouw huisstijl.

Gratis Strategie Sessie

Plan gratis een telefonische strategie sessie met mij in. Kies een datum en tijd die jou het beste uitkomt. We kijken samen naar jouw website en ik vertel je mijn ideeën over hoe jij meer uit jouw website kan halen.